Relationscoachning

 

Vägen till hälsosamma relationer börjar med relationen till dig själv. En bra relation till dig själv är en grundläggande fundamental del i väl fungerande relationer. Hur du trivs med dig själv visar sig i hur du lyckas i ditt sociala liv. Är du nöjd eller mest frustrerad i ditt föräldraskap, äktenskap eller i dina relationer till vänner och kollegor. Med relationscoachning får du hjälp att se och bryta mönster och förstärka relationen till dig själv och andra.

Hur du trivs med dig själv visar sig i hur du lyckas i ditt sociala liv. Är du nöjd eller mest frustrerad i ditt föräldraskap, äktenskap eller i dina relationer till vänner och kollegor. I relationscoachning hjälper jag dig att se och bryta mönster och förstärka relationen till dig själv och andra.

Parcoachning

vänder sig till er som känner er otillfredsställda i er relation eller som bara vill höja er relation till nästa nivå för att uppnå det där lilla extra. Här kan ni få hjälp med att; 

Förstärka kommunikationen
Förstärka samarbetet med era barn
Återupptäcka eller intensifiera glöden och lusten i er relation
Uttrycka och bemöta behov

När ni lär er att se och stötta varandra i konflikter i stället för att hamna i negativa spiraler får ni bästa tänkbara förutsättningar att uppnå en tillfredställande och lycklig relation.

Individuell coachning för dig som är singel

riktar sig till dig som upplever att du har svårt att inleda kärleksrelationer eller ofta hamnar i för dig, ohälsosamma relationer som ofta slutar på samma sätt. Här kan du få du hjälp med att bland annat

Stärka relationen till dig själv
Upptäcka destruktiva mönster
Lära dig hur du attrahera din perfekta livspartner

När du stärkt relationen till dig själv vet du mer om vad du önskar dig av en framtida partner. Med rätt verktyg och en tydlig målformulering har du de bästa förutsättningarna för att uppnå en lycklig och tillfredställande relation.

Individuell coachning för dig som separerat

riktar sig till dig som vill ta hand om sorgen efter en separation. Här kan du få hjälp med att;

Bearbeta sorgen genom metoden för sorgbearbetning
Se eventuella destruktiva mönster och bryta dem
Få hälsosamma relationer och behålla dem
Stärka relationen till dig själv

Genom att se mönster från dina tidigare relationer i kombination med den unika metoden för sorgbearbetning får du bästa tänkbara förutsättningar att komma stärkt ur din separation.